DC Dance Katwijk BV

DC Dance Katwijk BV ligt aan de Hoornesplein 41-43 in Katwijk aan Zee.

Meer informatie over DC Dance Katwijk BV in Katwijk aan Zee

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? DC Dance Katwijk BV heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is DC Dance Katwijk BV uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Katwijk aan Zee.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Katwijk aan Zee en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is DC Dance Katwijk BV de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Hoornesplein 41-43 in Katwijk aan Zee. Heb jij vragen voor DC Dance Katwijk BV? Bel ze dan via 31 71 408 8800, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.dc-dance.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om DC Dance Katwijk BV te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij DC Dance Katwijk BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DC Dance Katwijk BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DC Dance Katwijk BV

Bezoekers bekeken ook