Dansstudio Serena Dance

Dansstudio Serena Dance ligt aan de Capelseweg 39 in Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over Dansstudio Serena Dance in Capelle aan den IJssel

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio Serena Dance heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio Serena Dance uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Capelle aan den IJssel.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Capelle aan den IJssel en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio Serena Dance de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Capelseweg 39 in Capelle aan den IJssel. Heb jij vragen voor Dansstudio Serena Dance? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.serenadance.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio Serena Dance te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio Serena Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Serena Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Serena Dance

Bezoekers bekeken ook