De Vloer school voor podiumkunsten (Rozet, Arnhem - Noord)

De Vloer school voor podiumkunsten (Rozet, Arnhem - Noord) ligt aan de Kortestraat 16 in Arnhem.

Meer informatie over De Vloer school voor podiumkunsten (Rozet, Arnhem - Noord) in Arnhem

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? De Vloer school voor podiumkunsten (Rozet, Arnhem - Noord) heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is De Vloer school voor podiumkunsten (Rozet, Arnhem - Noord) uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Arnhem.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Arnhem en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is De Vloer school voor podiumkunsten (Rozet, Arnhem - Noord) de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Kortestraat 16 in Arnhem. Heb jij vragen voor De Vloer school voor podiumkunsten (Rozet, Arnhem - Noord)? Bel ze dan via 31 26 737 0428, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.devloer.nu/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om De Vloer school voor podiumkunsten (Rozet, Arnhem - Noord) te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij De Vloer school voor podiumkunsten (Rozet, Arnhem - Noord)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vloer school voor podiumkunsten (Rozet, Arnhem - Noord) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Vloer school voor podiumkunsten (Rozet, Arnhem – Noord)

Bezoekers bekeken ook