Dansschool Jacqueline Hutten

Dansschool Jacqueline Hutten ligt aan de De Thijmenstoren 12 in Rhenen.

Meer informatie over Dansschool Jacqueline Hutten in Rhenen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Jacqueline Hutten heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Jacqueline Hutten uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rhenen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rhenen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Jacqueline Hutten de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is De Thijmenstoren 12 in Rhenen. Heb jij vragen voor Dansschool Jacqueline Hutten? Bel ze dan via 31 317 617 530, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Jacqueline Hutten te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Jacqueline Hutten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Jacqueline Hutten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Jacqueline Hutten

Bezoekers bekeken ook