Verdonk Artist Entertainment

Verdonk Artist Entertainment ligt aan de Zandeweg 3 in Oudenbosch.

Meer informatie over Verdonk Artist Entertainment in Oudenbosch

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Verdonk Artist Entertainment heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Verdonk Artist Entertainment uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Oudenbosch.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Oudenbosch en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Verdonk Artist Entertainment de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Zandeweg 3 in Oudenbosch. Heb jij vragen voor Verdonk Artist Entertainment? Bel ze dan via 31 165 312 306, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dutchdanceacademy.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Verdonk Artist Entertainment te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Verdonk Artist Entertainment? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verdonk Artist Entertainment het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Verdonk Artist Entertainment

Bezoekers bekeken ook