Amsterdam Dance Centre IJburg

Amsterdam Dance Centre IJburg ligt aan de Krijn Taconiskade 444 in Amsterdam.

Meer informatie over Amsterdam Dance Centre IJburg in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Amsterdam Dance Centre IJburg heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Amsterdam Dance Centre IJburg uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Amsterdam Dance Centre IJburg de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Krijn Taconiskade 444 in Amsterdam. Heb jij vragen voor Amsterdam Dance Centre IJburg? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Amsterdam Dance Centre IJburg te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Amsterdam Dance Centre IJburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amsterdam Dance Centre IJburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Amsterdam Dance Centre IJburg

Bezoekers bekeken ook