Jazzdansstudio Marleen

Jazzdansstudio Marleen ligt aan de Max Havelaarweg 40 in Hoogvliet Rotterdam.

Meer informatie over Jazzdansstudio Marleen in Hoogvliet Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Jazzdansstudio Marleen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Jazzdansstudio Marleen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Hoogvliet Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Hoogvliet Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Jazzdansstudio Marleen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Max Havelaarweg 40 in Hoogvliet Rotterdam. Heb jij vragen voor Jazzdansstudio Marleen? Bel ze dan via 31 10 472 0227, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.jazzdansstudiomarleen.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Jazzdansstudio Marleen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Jazzdansstudio Marleen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jazzdansstudio Marleen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Jazzdansstudio Marleen

Bezoekers bekeken ook