Dansstudio Liselotte Gijsen

Dansstudio Liselotte Gijsen ligt aan de J.f. Kennedylaan 1 in Velden.

Meer informatie over Dansstudio Liselotte Gijsen in Velden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio Liselotte Gijsen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio Liselotte Gijsen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Velden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Velden en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio Liselotte Gijsen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is J.f. Kennedylaan 1 in Velden. Heb jij vragen voor Dansstudio Liselotte Gijsen? Bel ze dan via 31 6 55186999, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.liselottegijsen.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio Liselotte Gijsen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio Liselotte Gijsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Liselotte Gijsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Liselotte Gijsen

Bezoekers bekeken ook