The Dance Factory - Voorburg

The Dance Factory - Voorburg ligt aan de Lydie Platestraat 1 in Voorburg.

Meer informatie over The Dance Factory - Voorburg in Voorburg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? The Dance Factory - Voorburg heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is The Dance Factory - Voorburg uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Voorburg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Voorburg en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is The Dance Factory - Voorburg de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Lydie Platestraat 1 in Voorburg. Heb jij vragen voor The Dance Factory - Voorburg? Bel ze dan via 31 70 753 0689, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansschoolvoorburg.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om The Dance Factory - Voorburg te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij The Dance Factory - Voorburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Dance Factory - Voorburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. The Dance Factory – Voorburg

Bezoekers bekeken ook