Ritmo Rosario Spaanse Dansschool

Ritmo Rosario Spaanse Dansschool ligt aan de Eerste Lei 19 in Rijen.

Meer informatie over Ritmo Rosario Spaanse Dansschool in Rijen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Ritmo Rosario Spaanse Dansschool heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Ritmo Rosario Spaanse Dansschool uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rijen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rijen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Ritmo Rosario Spaanse Dansschool de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Eerste Lei 19 in Rijen. Heb jij vragen voor Ritmo Rosario Spaanse Dansschool? Bel ze dan via 31 6 20056226, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Ritmo Rosario Spaanse Dansschool te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Ritmo Rosario Spaanse Dansschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ritmo Rosario Spaanse Dansschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Ritmo Rosario Spaanse Dansschool

Bezoekers bekeken ook