Danstheater Ruscha Kloosterman

Danstheater Ruscha Kloosterman ligt aan de De Lemzijde 88 in Emmen.

Meer informatie over Danstheater Ruscha Kloosterman in Emmen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Danstheater Ruscha Kloosterman heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Danstheater Ruscha Kloosterman uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Emmen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Emmen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Danstheater Ruscha Kloosterman de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is De Lemzijde 88 in Emmen. Heb jij vragen voor Danstheater Ruscha Kloosterman? Bel ze dan via 31 6 24305917, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Danstheater Ruscha Kloosterman te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Danstheater Ruscha Kloosterman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danstheater Ruscha Kloosterman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danstheater Ruscha Kloosterman

Bezoekers bekeken ook