Dance Masters Van der Linden

Dance Masters Van der Linden ligt aan de Europasingel 134 in Wervershoof.

Meer informatie over Dance Masters Van der Linden in Wervershoof

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dance Masters Van der Linden heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dance Masters Van der Linden uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Wervershoof.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Wervershoof en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dance Masters Van der Linden de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Europasingel 134 in Wervershoof. Heb jij vragen voor Dance Masters Van der Linden? Bel ze dan via 31 228 518 318, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dance Masters Van der Linden te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dance Masters Van der Linden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Masters Van der Linden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Masters Van der Linden

Bezoekers bekeken ook