Dansstudio Jump Tilburg de Grote Beemd

Dansstudio Jump Tilburg de Grote Beemd ligt aan de Dalemdreef 29 in Tilburg.

Meer informatie over Dansstudio Jump Tilburg de Grote Beemd in Tilburg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio Jump Tilburg de Grote Beemd heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio Jump Tilburg de Grote Beemd uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Tilburg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Tilburg en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio Jump Tilburg de Grote Beemd de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Dalemdreef 29 in Tilburg. Heb jij vragen voor Dansstudio Jump Tilburg de Grote Beemd? Bel ze dan via 31 6 10136529, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio Jump Tilburg de Grote Beemd te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio Jump Tilburg de Grote Beemd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Jump Tilburg de Grote Beemd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Jump Tilburg de Grote Beemd

Bezoekers bekeken ook