Dansschool Dance Dance Dance

Dansschool Dance Dance Dance ligt aan de In de Kelder onder het Zwembad, Franciscusweg 229 in Hilversum.

Meer informatie over Dansschool Dance Dance Dance in Hilversum

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Dance Dance Dance heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Dance Dance Dance uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Hilversum.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Hilversum en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Dance Dance Dance de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is In de Kelder onder het Zwembad, Franciscusweg 229 in Hilversum. Heb jij vragen voor Dansschool Dance Dance Dance? Bel ze dan via 31 35 772 5717, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Dance Dance Dance te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Dance Dance Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Dance Dance Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Dance Dance Dance

Bezoekers bekeken ook