Dansschool Clara Lamar

Dansschool Clara Lamar ligt aan de Rijksweg Zuid 103 in Sittard.

Meer informatie over Dansschool Clara Lamar in Sittard

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Clara Lamar heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Clara Lamar uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Sittard.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Sittard en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Clara Lamar de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Rijksweg Zuid 103 in Sittard. Heb jij vragen voor Dansschool Clara Lamar? Bel ze dan via 31 46 850 1090, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.claralamar.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Clara Lamar te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Clara Lamar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Clara Lamar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Clara Lamar

Bezoekers bekeken ook