Got2Groove DanceCentre Zuidplein

Got2Groove DanceCentre Zuidplein ligt aan de Verlengde Motorstraat 6 in Rotterdam.

Meer informatie over Got2Groove DanceCentre Zuidplein in Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Got2Groove DanceCentre Zuidplein heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Got2Groove DanceCentre Zuidplein uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Got2Groove DanceCentre Zuidplein de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Verlengde Motorstraat 6 in Rotterdam. Heb jij vragen voor Got2Groove DanceCentre Zuidplein? Bel ze dan via 31 10 669 0566, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.got2groove.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Got2Groove DanceCentre Zuidplein te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Got2Groove DanceCentre Zuidplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Got2Groove DanceCentre Zuidplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Got2Groove DanceCentre Zuidplein

Bezoekers bekeken ook