Danshuis Venray - Well

Danshuis Venray - Well ligt aan de Heuvelstraat 4, 5801 CS Venray, Kasteellaan 41 in Well.

Meer informatie over Danshuis Venray - Well in Well

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Danshuis Venray - Well heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Danshuis Venray - Well uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Well.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Well en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Danshuis Venray - Well de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Heuvelstraat 4, 5801 CS Venray, Kasteellaan 41 in Well. Heb jij vragen voor Danshuis Venray - Well? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.danshuisvenray.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Danshuis Venray - Well te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Danshuis Venray - Well? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danshuis Venray - Well het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danshuis Venray – Well

Bezoekers bekeken ook