Dansschool Badabounce

Dansschool Badabounce ligt aan de Oude Barneveldseweg 65c in Nijkerk.

Meer informatie over Dansschool Badabounce in Nijkerk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Badabounce heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Badabounce uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Nijkerk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Nijkerk en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Badabounce de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Oude Barneveldseweg 65c in Nijkerk. Heb jij vragen voor Dansschool Badabounce? Bel ze dan via 31 6 42213399, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.badabounce.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Badabounce te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Badabounce? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Badabounce het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Badabounce

Bezoekers bekeken ook