Salvation Dance Centre

Salvation Dance Centre ligt aan de Het Gangboord 4 in Drachten.

Meer informatie over Salvation Dance Centre in Drachten

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Salvation Dance Centre heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Salvation Dance Centre uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Drachten.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Drachten en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Salvation Dance Centre de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Het Gangboord 4 in Drachten. Heb jij vragen voor Salvation Dance Centre? Bel ze dan via 31 6 13828425, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.salvationdancecentre.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Salvation Dance Centre te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Salvation Dance Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salvation Dance Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salvation Dance Centre

Bezoekers bekeken ook