Moderne Dans Maastricht

Moderne Dans Maastricht ligt aan de Duitsepoort 13 in Maastricht.

Meer informatie over Moderne Dans Maastricht in Maastricht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Moderne Dans Maastricht heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Moderne Dans Maastricht uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Maastricht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Maastricht en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Moderne Dans Maastricht de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Duitsepoort 13 in Maastricht. Heb jij vragen voor Moderne Dans Maastricht? Bel ze dan via 31 6 27164059, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Moderne Dans Maastricht te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Moderne Dans Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moderne Dans Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Moderne Dans Maastricht

Bezoekers bekeken ook