Dans&Zalencentrum Van de Burgt

Dans&Zalencentrum Van de Burgt ligt aan de Prins Willem Alexander Sportpark 5 in Veghel.

Meer informatie over Dans&Zalencentrum Van de Burgt in Veghel

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dans&Zalencentrum Van de Burgt heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dans&Zalencentrum Van de Burgt uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Veghel.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Veghel en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dans&Zalencentrum Van de Burgt de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Prins Willem Alexander Sportpark 5 in Veghel. Heb jij vragen voor Dans&Zalencentrum Van de Burgt? Bel ze dan via 31 413 353 251, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.vandeburgt.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dans&Zalencentrum Van de Burgt te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dans&Zalencentrum Van de Burgt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans&Zalencentrum Van de Burgt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans&Zalencentrum Van de Burgt

Bezoekers bekeken ook