Dansinstituut Drenth Dedemsvaart

Dansinstituut Drenth Dedemsvaart ligt aan de Hoofdvaart 94 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Dansinstituut Drenth Dedemsvaart in Dedemsvaart

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansinstituut Drenth Dedemsvaart heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansinstituut Drenth Dedemsvaart uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Dedemsvaart.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Dedemsvaart en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansinstituut Drenth Dedemsvaart de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Hoofdvaart 94 in Dedemsvaart. Heb jij vragen voor Dansinstituut Drenth Dedemsvaart? Bel ze dan via 31 523 612 800, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dancefever.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansinstituut Drenth Dedemsvaart te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansinstituut Drenth Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansinstituut Drenth Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansinstituut Drenth Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook