Union Salsa Dance Company

Union Salsa Dance Company ligt aan de Biltstraat 37 in Utrecht.

Meer informatie over Union Salsa Dance Company in Utrecht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Union Salsa Dance Company heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Union Salsa Dance Company uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Utrecht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Utrecht en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Union Salsa Dance Company de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Biltstraat 37 in Utrecht. Heb jij vragen voor Union Salsa Dance Company? Bel ze dan via 31 6 37303065, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.unionsalsadancecompany.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Union Salsa Dance Company te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Union Salsa Dance Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Union Salsa Dance Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Union Salsa Dance Company

Bezoekers bekeken ook