Het Dansatelier Roosendaal

Het Dansatelier Roosendaal ligt aan de Bovendonk 111 in Roosendaal.

Meer informatie over Het Dansatelier Roosendaal in Roosendaal

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Het Dansatelier Roosendaal heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Het Dansatelier Roosendaal uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Roosendaal.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Roosendaal en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Het Dansatelier Roosendaal de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Bovendonk 111 in Roosendaal. Heb jij vragen voor Het Dansatelier Roosendaal? Bel ze dan via 31 6 48650774, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.hetdansatelier.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Het Dansatelier Roosendaal te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Het Dansatelier Roosendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Dansatelier Roosendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Het Dansatelier Roosendaal

Bezoekers bekeken ook