Werelddansvereniging Teu

Werelddansvereniging Teu ligt aan de E.D, Professor Enno Dirk Wiersmastraat 3 in Groningen.

Meer informatie over Werelddansvereniging Teu in Groningen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Werelddansvereniging Teu heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Werelddansvereniging Teu uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Groningen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Groningen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Werelddansvereniging Teu de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is E.D, Professor Enno Dirk Wiersmastraat 3 in Groningen. Heb jij vragen voor Werelddansvereniging Teu? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.teugroningen.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Werelddansvereniging Teu te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Werelddansvereniging Teu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Werelddansvereniging Teu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Werelddansvereniging Teu

Bezoekers bekeken ook