Dansschool All The Above

Dansschool All The Above ligt aan de Karel de Groteplein 23 in Deventer.

Meer informatie over Dansschool All The Above in Deventer

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool All The Above heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool All The Above uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Deventer.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Deventer en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool All The Above de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Karel de Groteplein 23 in Deventer. Heb jij vragen voor Dansschool All The Above? Bel ze dan via 31 6 19440745, of bezoek de website via de link hieronder.

http://alltheabove.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool All The Above te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool All The Above? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool All The Above het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool All The Above

Bezoekers bekeken ook