De DansFabriek Nieuwegein

De DansFabriek Nieuwegein ligt aan de Hildo Kropstraat 8 in Nieuwegein.

Meer informatie over De DansFabriek Nieuwegein in Nieuwegein

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? De DansFabriek Nieuwegein heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is De DansFabriek Nieuwegein uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Nieuwegein.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Nieuwegein en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is De DansFabriek Nieuwegein de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Hildo Kropstraat 8 in Nieuwegein. Heb jij vragen voor De DansFabriek Nieuwegein? Bel ze dan via 31 30 737 0320, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.de-dansfabriek.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om De DansFabriek Nieuwegein te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij De DansFabriek Nieuwegein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De DansFabriek Nieuwegein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De DansFabriek Nieuwegein

Bezoekers bekeken ook