Balletschool Maryanne van der Ploeg

Balletschool Maryanne van der Ploeg ligt aan de Cornelis van Beverenstraat 36 in Dordrecht.

Meer informatie over Balletschool Maryanne van der Ploeg in Dordrecht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Maryanne van der Ploeg heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Maryanne van der Ploeg uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Dordrecht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Dordrecht en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balletschool Maryanne van der Ploeg de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Cornelis van Beverenstraat 36 in Dordrecht. Heb jij vragen voor Balletschool Maryanne van der Ploeg? Bel ze dan via 31 6 13199722, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletschoolmvdp.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Maryanne van der Ploeg te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Maryanne van der Ploeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Maryanne van der Ploeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Maryanne van der Ploeg

Bezoekers bekeken ook