Stichting Danscompagnie Eemnes

Stichting Danscompagnie Eemnes ligt aan de Torenzicht 74 in Eemnes.

Meer informatie over Stichting Danscompagnie Eemnes in Eemnes

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Stichting Danscompagnie Eemnes heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Stichting Danscompagnie Eemnes uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Eemnes.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Eemnes en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Stichting Danscompagnie Eemnes de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Torenzicht 74 in Eemnes. Heb jij vragen voor Stichting Danscompagnie Eemnes? Bel ze dan via 31 6 57097504, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.danscompagnie.nl/contact

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Stichting Danscompagnie Eemnes te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Stichting Danscompagnie Eemnes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Danscompagnie Eemnes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Stichting Danscompagnie Eemnes

Bezoekers bekeken ook