MaxStudios Dansschool Nijmegen

MaxStudios Dansschool Nijmegen ligt aan de Van Rosenburgweg 6 in Nijmegen.

Meer informatie over MaxStudios Dansschool Nijmegen in Nijmegen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? MaxStudios Dansschool Nijmegen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is MaxStudios Dansschool Nijmegen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Nijmegen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Nijmegen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is MaxStudios Dansschool Nijmegen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Van Rosenburgweg 6 in Nijmegen. Heb jij vragen voor MaxStudios Dansschool Nijmegen? Bel ze dan via 31 6 26484206, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.maxstudios.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om MaxStudios Dansschool Nijmegen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij MaxStudios Dansschool Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MaxStudios Dansschool Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. MaxStudios Dansschool Nijmegen

Bezoekers bekeken ook