LDC Laurens Dance Centre

LDC Laurens Dance Centre ligt aan de Watergoorweg 85c in Nijkerk.

Meer informatie over LDC Laurens Dance Centre in Nijkerk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? LDC Laurens Dance Centre heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is LDC Laurens Dance Centre uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Nijkerk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Nijkerk en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is LDC Laurens Dance Centre de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Watergoorweg 85c in Nijkerk. Heb jij vragen voor LDC Laurens Dance Centre? Bel ze dan via 31 6 14694868, of bezoek de website via de link hieronder.

http://ldcnijkerk.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om LDC Laurens Dance Centre te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij LDC Laurens Dance Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LDC Laurens Dance Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. LDC Laurens Dance Centre

Bezoekers bekeken ook