Herman & Michèle Love 2 Move

Herman & Michèle Love 2 Move ligt aan de Rudolphlaan 2 in De Glind.

Meer informatie over Herman & Michèle Love 2 Move in De Glind

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Herman & Michèle Love 2 Move heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Herman & Michèle Love 2 Move uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in De Glind.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in De Glind en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Herman & Michèle Love 2 Move de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Rudolphlaan 2 in De Glind. Heb jij vragen voor Herman & Michèle Love 2 Move? Bel ze dan via 31 6 11900773, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.herman-michele.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Herman & Michèle Love 2 Move te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Herman & Michèle Love 2 Move? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herman & Michèle Love 2 Move het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Herman & Michèle Love 2 Move

Bezoekers bekeken ook