Danscentrum Wassenaar

Danscentrum Wassenaar ligt aan de Schoolstraat 6 in Wassenaar.

Meer informatie over Danscentrum Wassenaar in Wassenaar

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Danscentrum Wassenaar heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Danscentrum Wassenaar uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Wassenaar.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Wassenaar en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Danscentrum Wassenaar de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Schoolstraat 6 in Wassenaar. Heb jij vragen voor Danscentrum Wassenaar? Bel ze dan via 31 70 220 6300, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Danscentrum Wassenaar te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Danscentrum Wassenaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Wassenaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Wassenaar

Bezoekers bekeken ook