Rhythmic Gymnastics & Ballet

Rhythmic Gymnastics & Ballet ligt aan de Chrysantenstraat 28 in Amsterdam.

Meer informatie over Rhythmic Gymnastics & Ballet in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Rhythmic Gymnastics & Ballet heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Rhythmic Gymnastics & Ballet uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Rhythmic Gymnastics & Ballet de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Chrysantenstraat 28 in Amsterdam. Heb jij vragen voor Rhythmic Gymnastics & Ballet? Bel ze dan via 31 6 39426605, of bezoek de website via de link hieronder.

http://rgstudio.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Rhythmic Gymnastics & Ballet te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Rhythmic Gymnastics & Ballet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rhythmic Gymnastics & Ballet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Rhythmic Gymnastics & Ballet

Bezoekers bekeken ook