Masal Musical & Dance Center

Masal Musical & Dance Center ligt aan de Kuikensweg 82 in Beverwijk.

Meer informatie over Masal Musical & Dance Center in Beverwijk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Masal Musical & Dance Center heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Masal Musical & Dance Center uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Beverwijk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Beverwijk en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Masal Musical & Dance Center de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Kuikensweg 82 in Beverwijk. Heb jij vragen voor Masal Musical & Dance Center? Bel ze dan via 31 6 50477206, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.masal-mdc.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Masal Musical & Dance Center te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Masal Musical & Dance Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Masal Musical & Dance Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Masal Musical & Dance Center

Bezoekers bekeken ook