Poetic Motion Dance Company

Poetic Motion Dance Company ligt aan de Graafstroomstraat 69 in Rotterdam.

Meer informatie over Poetic Motion Dance Company in Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Poetic Motion Dance Company heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Poetic Motion Dance Company uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Poetic Motion Dance Company de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Graafstroomstraat 69 in Rotterdam. Heb jij vragen voor Poetic Motion Dance Company? Bel ze dan via 31 6 39491676, of bezoek de website via de link hieronder.

http://poetic-motion.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Poetic Motion Dance Company te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Poetic Motion Dance Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poetic Motion Dance Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Poetic Motion Dance Company

Bezoekers bekeken ook