Sporting Club Mellow

Sporting Club Mellow ligt aan de Schaapsweg 24 in Sint Odiliënberg.

Meer informatie over Sporting Club Mellow in Sint Odiliënberg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Sporting Club Mellow heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Sporting Club Mellow uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Sint Odiliënberg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Sint Odiliënberg en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Sporting Club Mellow de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Schaapsweg 24 in Sint Odiliënberg. Heb jij vragen voor Sporting Club Mellow? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

http://scmellow.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Sporting Club Mellow te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Sporting Club Mellow? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporting Club Mellow het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Sporting Club Mellow

Bezoekers bekeken ook