Dancestudio Dorris Titulaer

Dancestudio Dorris Titulaer ligt aan de Hoogstraat 12 in Venlo.

Meer informatie over Dancestudio Dorris Titulaer in Venlo

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dancestudio Dorris Titulaer heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dancestudio Dorris Titulaer uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Venlo.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Venlo en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dancestudio Dorris Titulaer de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Hoogstraat 12 in Venlo. Heb jij vragen voor Dancestudio Dorris Titulaer? Bel ze dan via 31 77 351 2588, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dancestudiodorris.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dancestudio Dorris Titulaer te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dancestudio Dorris Titulaer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dancestudio Dorris Titulaer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dancestudio Dorris Titulaer

Bezoekers bekeken ook