Balletstudio Stella van Wanrooij

Balletstudio Stella van Wanrooij ligt aan de Vijverlaan 18A in Wijchen.

Meer informatie over Balletstudio Stella van Wanrooij in Wijchen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Stella van Wanrooij heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Stella van Wanrooij uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Wijchen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Wijchen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balletstudio Stella van Wanrooij de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Vijverlaan 18A in Wijchen. Heb jij vragen voor Balletstudio Stella van Wanrooij? Bel ze dan via 31 24 641 7775, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletstudiostellavanwanrooij.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Stella van Wanrooij te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Stella van Wanrooij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Stella van Wanrooij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletstudio Stella van Wanrooij

Bezoekers bekeken ook