Ron Haans Dancecenter

Ron Haans Dancecenter ligt aan de Hortensiastraat 7A in Winschoten.

Meer informatie over Ron Haans Dancecenter in Winschoten

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Ron Haans Dancecenter heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Ron Haans Dancecenter uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Winschoten.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Winschoten en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Ron Haans Dancecenter de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Hortensiastraat 7A in Winschoten. Heb jij vragen voor Ron Haans Dancecenter? Bel ze dan via 31 597 430 777, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Ron Haans Dancecenter te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Ron Haans Dancecenter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ron Haans Dancecenter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Ron Haans Dancecenter

Bezoekers bekeken ook