Dansschool Dance Floor

Dansschool Dance Floor ligt aan de Lijsterhof 8 in Barneveld.

Meer informatie over Dansschool Dance Floor in Barneveld

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Dance Floor heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Dance Floor uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Barneveld.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Barneveld en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Dance Floor de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Lijsterhof 8 in Barneveld. Heb jij vragen voor Dansschool Dance Floor? Bel ze dan via 31 6 11110435, of bezoek de website via de link hieronder.

https://dansschooldancefloor.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Dance Floor te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Dance Floor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Dance Floor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Dance Floor

Bezoekers bekeken ook