Dansstudio Jolynda

Dansstudio Jolynda ligt aan de Schapedrift 87 in Hardinxveld-Giessendam.

Meer informatie over Dansstudio Jolynda in Hardinxveld-Giessendam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio Jolynda heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio Jolynda uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Hardinxveld-Giessendam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Hardinxveld-Giessendam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio Jolynda de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Schapedrift 87 in Hardinxveld-Giessendam. Heb jij vragen voor Dansstudio Jolynda? Bel ze dan via 31 6 12405039, of bezoek de website via de link hieronder.

https://dansstudiojolynda.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio Jolynda te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio Jolynda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Jolynda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Jolynda

Bezoekers bekeken ook