Peter Dehing Dance Studio's

Peter Dehing Dance Studio's ligt aan de Pr. Margrietstraat 22 in Gennep.

Meer informatie over Peter Dehing Dance Studio's in Gennep

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Peter Dehing Dance Studio's heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Peter Dehing Dance Studio's uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Gennep.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Gennep en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Peter Dehing Dance Studio's de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Pr. Margrietstraat 22 in Gennep. Heb jij vragen voor Peter Dehing Dance Studio's? Bel ze dan via 31 485 314 168, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.peterdehingdancestudios.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Peter Dehing Dance Studio's te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Peter Dehing Dance Studio's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peter Dehing Dance Studio's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool
  2. Peter Dehing Dance Studio’s

Bezoekers bekeken ook