Kaliber Kunstenschool

Kaliber Kunstenschool ligt aan de Wilhelminastraat 5 in Oldenzaal.

Meer informatie over Kaliber Kunstenschool in Oldenzaal

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Kaliber Kunstenschool heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Kaliber Kunstenschool uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Oldenzaal.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Oldenzaal en wil je graag aansluiten bij een Muziekschool?

In dat geval is Kaliber Kunstenschool de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Muziekschool is Wilhelminastraat 5 in Oldenzaal. Heb jij vragen voor Kaliber Kunstenschool? Bel ze dan via 31 88 486 8700, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.kaliberkunstenschool.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Kaliber Kunstenschool te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Kaliber Kunstenschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaliber Kunstenschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Muziekschool
  2. Kaliber Kunstenschool

Bezoekers bekeken ook