Centrum voor de Kunsten Beverwijk

Centrum voor de Kunsten Beverwijk ligt aan de Kerkplein 3 in Beverwijk.

Meer informatie over Centrum voor de Kunsten Beverwijk in Beverwijk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Centrum voor de Kunsten Beverwijk uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Beverwijk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Beverwijk en wil je graag aansluiten bij een Muziekschool?

In dat geval is Centrum voor de Kunsten Beverwijk de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Muziekschool is Kerkplein 3 in Beverwijk. Heb jij vragen voor Centrum voor de Kunsten Beverwijk? Bel ze dan via 31 251 227 673, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.centrumvoordekunstenbeverwijk.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Centrum voor de Kunsten Beverwijk te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Centrum voor de Kunsten Beverwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum voor de Kunsten Beverwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Muziekschool
  2. Centrum voor de Kunsten Beverwijk

Bezoekers bekeken ook