Centrum voor de Kunsten It Toanhûs

Centrum voor de Kunsten It Toanhûs ligt aan de Kon. Julianalaan 3 in Joure.

Meer informatie over Centrum voor de Kunsten It Toanhûs in Joure

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Centrum voor de Kunsten It Toanhûs heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Centrum voor de Kunsten It Toanhûs uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Joure.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Joure en wil je graag aansluiten bij een Muziekschool?

In dat geval is Centrum voor de Kunsten It Toanhûs de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Muziekschool is Kon. Julianalaan 3 in Joure. Heb jij vragen voor Centrum voor de Kunsten It Toanhûs? Bel ze dan via 31 513 417 555, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.toanhus.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Centrum voor de Kunsten It Toanhûs te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Centrum voor de Kunsten It Toanhûs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum voor de Kunsten It Toanhûs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Muziekschool
  2. Centrum voor de Kunsten It Toanhûs

Bezoekers bekeken ook