Gemeente Valkenswaard

Gemeente Valkenswaard ligt aan de De Hofnar 14 in Valkenswaard.

Meer informatie over Gemeente Valkenswaard in Valkenswaard

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Gemeente Valkenswaard heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Gemeente Valkenswaard uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Valkenswaard.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Valkenswaard en wil je graag aansluiten bij een Muziekschool?

In dat geval is Gemeente Valkenswaard de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Muziekschool is De Hofnar 14 in Valkenswaard. Heb jij vragen voor Gemeente Valkenswaard? Bel ze dan via 31 40 208 3591, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.valkenswaard.nl/centrum-voor-muziek-en-dans

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Gemeente Valkenswaard te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Gemeente Valkenswaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gemeente Valkenswaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Muziekschool
  2. Gemeente Valkenswaard

Bezoekers bekeken ook