Balletschool De Singel

Balletschool De Singel ligt aan de Singel 17 in Dordrecht.

Meer informatie over Balletschool De Singel in Dordrecht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool De Singel heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool De Singel uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Dordrecht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Dordrecht en wil je graag aansluiten bij een Muziekschool?

In dat geval is Balletschool De Singel de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Muziekschool is Singel 17 in Dordrecht. Heb jij vragen voor Balletschool De Singel? Bel ze dan via 31 78 613 5582, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletschooldesingel.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool De Singel te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool De Singel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool De Singel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Muziekschool
  2. Balletschool De Singel

Bezoekers bekeken ook