Muziekschool Kumulus

Muziekschool Kumulus ligt aan de Avenue Ceramique 50 in Maastricht.

Meer informatie over Muziekschool Kumulus in Maastricht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Muziekschool Kumulus heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Muziekschool Kumulus uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Maastricht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Maastricht en wil je graag aansluiten bij een Muziekschool?

In dat geval is Muziekschool Kumulus de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Muziekschool is Avenue Ceramique 50 in Maastricht. Heb jij vragen voor Muziekschool Kumulus? Bel ze dan via 31 43 350 5600, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.kumulus.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Muziekschool Kumulus te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Muziekschool Kumulus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Muziekschool Kumulus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Muziekschool
  2. Muziekschool Kumulus

Bezoekers bekeken ook