Balletstudio Etudeh

Balletstudio Etudeh ligt aan de Meidoornstraat 7 in Bergambacht.

Meer informatie over Balletstudio Etudeh in Bergambacht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Etudeh heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Etudeh uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Bergambacht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Bergambacht en wil je graag aansluiten bij een Muziekschool?

In dat geval is Balletstudio Etudeh de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Muziekschool is Meidoornstraat 7 in Bergambacht. Heb jij vragen voor Balletstudio Etudeh? Bel ze dan via 31 6 20065961, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletstudioetude.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Etudeh te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Etudeh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Etudeh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Muziekschool
  2. Balletstudio Etudeh

Bezoekers bekeken ook